Florence and the Machine

indie rock Soul

Az indie rock angol képviselője a Florence and the Machine, amit Florence Welch, az énekesnő és Machine, azaz Isabella Summers alapított 2007-ben. A két főszereplő több háttérzenésszel is együtt dolgozik, a teljes hangzás érdekében. A BBC nagy szerepet játszott a zenekar felfutásában, a BBC Introducing című műsorban népszerűsítették a bandát, így váltak széles körben ismertté.

Az indie rock angol képviselője a Florence and the Machine, amit Florence Welch, az énekesnő és Machine, azaz Isabella Summers alapított 2007-ben. A két főszereplő több háttérzenésszel is együtt dolgozik, a teljes hangzás érdekében.

A BBC nagy szerepet játszott a zenekar felfutásában, a BBC Introducing című műsorban népszerűsítették a bandát, így váltak széles körben ismertté.

2009-ban adták ki debütál albumukat a Lungs-t, ami 5 hétig volt második helyezett a UK Albums Chart listáján, 2010-ben pedig felléphetett a dobogó legfelső fokára is. Ebben az időszakban ez volt az egyik legjobban fogyó lemez az Egyesült Királyságban.

Hangzásvilágukban a rock és a soul elemei keverednek és alkotnak tökéletes elegyet.

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot