Gigi D’Aagostino

italo dance

Luigino Celestino di Agostino, művésznevén nevén Gigi D’Agostino 1967. december 17-én született, olasz DJ, remixer, énekes és lemezproducer. Pályafutását 1986-ban kezdte italo disco-t pörgető DJ-ként. 1999-ben és 2000-ben legnagyobb slágerlistás sikerei közé tartozik a “Bla Bla Bla Bla”, az “Another Way”, Nik Kershaw “The Riddle” című dalának feldolgozása, a “La Passion”, a “Super” és a

Luigino Celestino di Agostino, művésznevén nevén Gigi D’Agostino 1967. december 17-én született, olasz DJ, remixer, énekes és lemezproducer.
Pályafutását 1986-ban kezdte italo disco-t pörgető DJ-ként. 1999-ben és 2000-ben legnagyobb slágerlistás sikerei közé tartozik a “Bla Bla Bla Bla”, az “Another Way”, Nik Kershaw “The Riddle” című dalának feldolgozása, a “La Passion”, a “Super” és a “L’Amour Toujours”. A “L’Amour Toujours” dallamát a 2018-as “In My Mind” című sláger remix/mashupjához is felhasználták.
Fiatalkorát Torino és Brescia között töltötte, ahol a Media Records több stúdiója is megtalálható. Gyermekként D’Agostino a diszkózene világában akart valaki lenni. Kőművesként és szerelőként kezdett el dolgozni, majd DJ-ként kezdte zenei karrierjét, klubokban szervezett bulikat. Debütálása egy Torinóhoz közeli klubban, a “Woodstock”-ban volt. 1987-től 1992 körülig egy Palladio nevű kis klubban is dolgozott Cascinette d’Ivreában, valamint egy Le Palace nevű klubban a torinói Valentino kastélykertben. Az Ultimo Impero nevű olasz diszkó rezidens DJ-je volt 1993-tól 1998-ig.

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot