The Jacksons

Pop

A The Jacksons egy amerikai könnyűzenei családi együttes az Indiana állambeli Garyből. A Jacksons tagjai: Michael Jackson, Tito Jackson, Jackie Jackson, Marlon Jackson és Randy Jackson. 1976-ban Michael, Jackie, Tito és Marlon a Motowntól átment a CBS-hez, kénytelenek voltak nevüket The Jackson 5-ről The Jacksons-ra változtatni. Jermaine Jackson úgy döntött, hogy a Motownnál marad, így

A The Jacksons egy amerikai könnyűzenei családi együttes az Indiana állambeli Garyből. A Jacksons tagjai: Michael Jackson, Tito Jackson, Jackie Jackson, Marlon Jackson és Randy Jackson.

1976-ban Michael, Jackie, Tito és Marlon a Motowntól átment a CBS-hez, kénytelenek voltak nevüket The Jackson 5-ről The Jacksons-ra változtatni. Jermaine Jackson úgy döntött, hogy a Motownnál marad, így Jermaine Jackson helyére a legfiatalabb testvérük, Randy Jackson került. Ezekben az években továbbra is számos slágerük volt, mint például az “Enjoy Yourself”, a “Shake Your Body (Down to the Ground)”, a “Show You the Way to Go” és a “Blame It on the Boogie”. Két év után a Philadelphia International Records kiadónál töltött idő után leszerződtek az Epic Recordshoz, és átvették a dalszerzés, a produkció és az image irányítását, így sikerük az 1980-as években is folytatódott olyan slágerekkel, mint a “Can You Feel It”, a “This Place Hotel”, a “Lovely One” és a “State of Shock”. Az 1989-es 2300 Jackson Street című albumukat Michael Jackson és Marlon Jackson nélkül vették fel, bár a címadó számban ők is szerepeltek. Az album kiábrándító eladásai miatt az együttes az év végén kiszállt a lemezkiadójukból.

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot