Hófehérke

Hófehérke

Családi Musical 2 részben

Hófehérke családi musical: az ismert mese egészen új köntösben! A modern szuperprodukció zenéi, díszletei, látványvilága és sztárszereposztása együttesen biztosítják a felejthetetlen élményt! Az országos turnéra induló műsort illuzionista trükkök, profi táncosok, artisták, és énekkar tarkítják. Aki részesévé szeretne válni egy igazi szuperprodukciónak, az semmiképpen ne hagyja ki! Nézd meg, hogy hozzád melyik előadásunk lesz a

Hófehérke családi musical: az ismert mese egészen új köntösben! A modern szuperprodukció zenéi, díszletei, látványvilága és sztárszereposztása együttesen biztosítják a felejthetetlen élményt! Az országos turnéra induló műsort illuzionista trükkök, profi táncosok, artisták, és énekkar tarkítják. Aki részesévé szeretne válni egy igazi szuperprodukciónak, az semmiképpen ne hagyja ki! Nézd meg, hogy hozzád melyik előadásunk lesz a legközelebb, és vedd meg jegyed mielőbb!

Hófehérke. Egy európai tündérmese főszereplője, kinek arca fehér, mint a hó, ajka vörös, mint a vér, és a haja fekete mint az ébenfa.

A jól ismert mese a Grimm testvérek gyűjtéséből maradt ránk, mely most új köntöst kapva, eddig nem ismert történéseket is feltár.

Fény derül minden titokra! Az eddig homályba merülő eseményeket az ez idáig csendben szunnyadó, szószátyár Tükör hívja életre, és rántja le a leplet. Tanúi lehetünk Hófehérke és a Herceg igaz szerelmének, megtudhatjuk a gonosz királyné valódi indítékait, és új kulcsfontosságú szereplőkkel is megismerkedhetünk. Vajon mi lehet az a félelmetes U-U sereg? A törpéknek igazából van főnöke? Ki az az édes kiskutya a vadász oldalán?

A produkció díszlete, és látványvilága a székhez szögezi a nézőt. Illuzionista trükkök tarkítják az eseményeket, és ezek segítenek azonosulni a szereplőkkel, de még a mesevilág atmoszférájával is. Így tud a Tükör egyszerre több helyen is lenni egy időben, és így tudjuk a színpadra varázsolni a több száz fős U-Ú sereget is. A jelmezek az autentikus és modern divatot keverik, így igazán vagány megjelenést kölcsönöznek a szereplőknek. A zene a hollywoodi produkciók mintáját követve tükrözi a jelenetek hangulatát, és kidolgozottságával segíti a színészek játékát.

Az igazi sztár szereposztásban megvalósuló musicalben profi táncosok, artisták, és énekkar kísérik végig a produkciót.

Aki részesévé szeretne válni egy igazi szuperprodukciónak, az semmiképpen ne hagyja ki!

Jegyvásárlás

Hófehérke - Családi Musical 2 részben
Csabagyöngye Kulturális Központ 5600 Békéscsaba, Széchenyi u. 4.
2018. october 27. 17:00
Hófehérke - Családi Musical 2 részben
UFM ARÉNA 9200 Mosonmagyaróvár, Kapucinus utca
2018. november 23. 17:00
Hófehérke - Családi Musical 2 részben
Alba Régia Sportcsarnok 8000 Székesfehérvár, Gáz utca 19.
2018. december 01. 17:00
Hófehérke - Családi Musical 2 részben
Miskolc - Generáli Aréna 3529 Miskolc, Görgey Artúr utca 19.
2018. december 27. 17:00
Hófehérke - Családi Musical 2 részben
Sopron- Novomatic Aréna
2018. november 24. 17:00
Hófehérke - Családi Musical 2 részben
Nyíregyháza Continentál Aréna
2018. december 28. 17:00
Hófehérke - Családi Musical 2 részben
Kecskemét Messzi István Sportcsarnok
2018. december 29. 17:00