A KIRÁLY 50 ÁRNYALATA

A KIRÁLY 50 ÁRNYALATA

Király Viktor Koncert

Jól kezdődik az év, ha az egy KIRÁLY VIKTOR koncerttel indul. 2019. január 10-én egy nagyszabású show keretén belül találkozhatunk a méltán elismert és tehetségével min-denkit lenyűgöző előadóval. Király Viktor, a sokoldalúságáról ismert énekes, zenész, aki épp oly hiteles egy szimfónikus zenekarral kísért koncerten a MÜPÁ-ban, mint a Budapest Park több ezres fiatal közönsége előtt.

Jól kezdődik az év, ha az egy KIRÁLY VIKTOR koncerttel indul. 2019. január 10-én egy nagyszabású show keretén belül találkozhatunk a méltán elismert és tehetségével min-denkit lenyűgöző előadóval.
Király Viktor, a sokoldalúságáról ismert énekes, zenész, aki épp oly hiteles egy szimfónikus zenekarral kísért koncerten a MÜPÁ-ban, mint a Budapest Park több ezres fiatal közönsége előtt.
Az énekes-dalszerző ezen a január esti koncertjén az árnyalatait mutatja meg a közön-ségnek. Egy kicsit jobban közel enged, egy kicsit többet megmutat magából. Bensőséges, mégis energiával teli koncertnek lehetnek tanúi azok, akik jegyet váltanak az eseményre, hogy meghallgassák Király Viktor kedvenc saját soul/funk/pop stílusú dalait, vagy épp egy nagyívű, balladisztikus számát, amit a Monarchia szimfónikusokkal ad elő. A koncerten állandó zenekara, az ezúttal kibővített Dreamers együttes lesz a társa, valamint a showhoz nélkülözhetetlen táncosok.
Természetesen vendégei is lesznek, de a névsor legyen meglepetés…
Annyit azonban elárulhatunk, hogy Viktor egy olyan tehetséges előadót is meghívott – neve most még titok – , aki kiemelkedő tehetségével lopta be magát a közönség szívébe és akivel már most is közös dalaikkal dolgoznak nem kevesebb céllal, hogy továbbra is listavezetők legyenek a slágerlistákon.

Király Viktor árnyalataiból készül tehát egy kollázs, amely remélhetőleg
élvezettel tölti el a kedves közönséget 2019 január 10-én este az Erkel Színházban.

Jegyvásárlás

A KIRÁLY 50 ÁRNYALATA - Király Viktor Koncert
Budapest- Erkel Színház
2019. january 10. 19:00