MALUMA WORLD TOUR

Bratislava

A 25 éves MALUMA-t sokan tartják a modern latin zene egyik vezető személyiségé-nek. A Kolumbiai Medellin-ben született fiatal a művésznevét anyja, apja és nővére nevé-nek első két betűjéből alkotta. A tavalyi évet egy kiemelkedően sikeres turnéval zárta az előadóművész: összesen 90 teltházas előadással, több mint 400 000 eladott jeggyel büszkélkedhet. MALUMA legutóbbi albuma, a F.A.M.E.

A 25 éves MALUMA-t sokan tartják a modern latin zene egyik vezető személyiségé-nek. A Kolumbiai Medellin-ben született fiatal a művésznevét anyja, apja és nővére nevé-nek első két betűjéből alkotta.

A tavalyi évet egy kiemelkedően sikeres turnéval zárta az előadóművész: összesen 90
teltházas előadással, több mint 400 000 eladott jeggyel büszkélkedhet.
MALUMA legutóbbi albuma, a F.A.M.E. első helyen debütált és a latin GRAMMY díjat is elnyerte kortárs pop album kategóriában.

2018-2019 sikeres és lenyűgöző évek voltak az énekes számára: MTV VMA fellépés, Dolce & Gabbana nagyköveti cím, az év legszexibb férfija megválasztás, valamint egy közös fotó Shakirával a Billboard magazin címlapján, duett Madonnával, Ricky Martin-nal , J Baldvinnal.

Az évet a Spotify-on a #1 férfi előadójaként zárta. Népszerűségét továbbá az is mutatja, hogy a Facebook-on 23 millióan, a Twitter-en 6 millióan, az Instagramon pedig 47 millió követője van.

A jótékonykodás is fontos része MALUMA életének: tavaly megtartotta az általa indított El Arte de los Sueños alapítvány első jótékonysági gáláját, valamint megünnepelte a két éves évfordulóját a Global Gift Alapítvánnyal való együttműködésének, amivel nehéz helyzetű és veszélyes környezetben élő gyerekeket segítenek Medellín-ben, Kolumbiában.

Jegyvásárlás

MALUMA WORLD TOUR - Bratislava
Slovaki, Bratislava Zimný štadión Ondreja Nepelu
2020. february 26. 20:00