2 Unlimited

dance

A 2 Unlimited egy belga/holland tánczenekar, amelyet Jean-Paul De Coster és Phil Wilde belga producer, dalszerző alapított 1991-ben Antwerpenben. 1991 és 1996 között a holland rapper Ray Slijngaard és a holland énekesnő Anita Doth volt a frontemberük. Az Unlimited egy belga/holland tánczenekar. A 2 Unlimited öt év alatt világszerte mainstream sikert aratott, az együttes összesen

A 2 Unlimited egy belga/holland tánczenekar, amelyet Jean-Paul De Coster és Phil Wilde belga producer, dalszerző alapított 1991-ben Antwerpenben.
1991 és 1996 között a holland rapper Ray Slijngaard és a holland énekesnő Anita Doth volt a frontemberük. Az Unlimited egy belga/holland tánczenekar. A 2 Unlimited öt év alatt világszerte mainstream sikert aratott, az együttes összesen 16 slágert ért el, köztük a “Get Ready for This”, a “Twilight Zone”, a “No Limit” és a “Tribal Dance” című slágereket. 18 millió lemezt adtak el világszerte.
Bár az Egyesült Államokban kevésbé élvezték a mainstream elismerést, számos daluk népszerű témává vált az amerikai sporteseményeken, különösen az NHL-ben és az NBA-ben.

De Coster és Wilde 1991 májusában eredetileg egy instrumentális számot készítettek, amit “Get Ready for This”-nek neveztek el, és úgy döntöttek, hogy szükségük van némi vokálra.

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot