Aerosmith

rock

The Bad Boys Boston, America’s Greatest Rock and Roll Band – Előszeretettel illetik ezekkel a jelzőkkel a rock világ egyik legnagyobb csillagát az Aerosmith zenekart. 1970-es alapításuk óta eltelt fél évszázad alatt generációk sorait tanították meg arra, hogy mi is az a rock és mutatták meg, hogy hogyan lehet igazán jól csinálni. Eleinte rhytm&blues alapú

The Bad Boys Boston, America’s Greatest Rock and Roll Band – Előszeretettel illetik ezekkel a jelzőkkel a rock világ egyik legnagyobb csillagát az Aerosmith zenekart.

1970-es alapításuk óta eltelt fél évszázad alatt generációk sorait tanították meg arra, hogy mi is az a rock és mutatták meg, hogy hogyan lehet igazán jól csinálni. Eleinte rhytm&blues alapú hard rockot játszottak, a 80-as években a poposabb irány felé fordultak.

Alapítói: Steven Tyler,Tom Hamilton és Joe Perry, majd Joey Kramer és Ray Tabano is.

Az Aerosmith Amerika egyik legnagyobb befolyással bíró és legnagyobb múltra visszatekintő zenekara, ami a világban több mint 170 millió lemezt adott el. A legtöbb arany- és multiplatinalemezt tudhatják magukénak, 21 daluk került fel a Billboard Hot 100 TOP 40-es listájára, amikből 9 a Mainstream Rock listát is vezette. 4 Grammy-t és 10 MTV Video Music Awards-ot érdemeltek ki.

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot