Ariana Grande

Pop

Ariana Grande amerikai énekes, dalszövegíró és színésznő, aki fiatal kora ellenére igazi sztárként hódította meg a világot. Zenei karrierjét 15 évesen kezdet, egy Broadway musicalben debütált, majd 2011-ben szerződött le a Republic Records kiadóval. 2013-ban kiadott lemezével, a Yours Truly-val a Billboard 200-as, a The Way című albummal pedig a Billboard Hot 100-as listára került

Ariana Grande amerikai énekes, dalszövegíró és színésznő, aki fiatal kora ellenére igazi sztárként hódította meg a világot.

Zenei karrierjét 15 évesen kezdet, egy Broadway musicalben debütált, majd 2011-ben szerződött le a Republic Records kiadóval. 2013-ban kiadott lemezével, a Yours Truly-val a Billboard 200-as, a The Way című albummal pedig a Billboard Hot 100-as listára került fel a legjobb 10 előadó közé.

Zenei világában a pop, az R&B, az EDM, a hip-hop és a trap keveredik. A jó stílusérzéke mellé elképesztő hang társul: négyoktávos hangterjedelme olyan zenei alap, amire bátran tud építkezni.

Eddigi pályafutása alatt 2 Grammy-díjat, 1 Brit Award-ot, 1 Bambi Award-ot, 2 Billboard Music Awards-ot, 3 American Music Awards-ot, 9 MTV Video Music Awards-ot szerzett.

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot