Ben Platt

Pop

Benjamin Schiff Platt 1993-ban született, színész, énekes és dalszerző. Pályafutását zenés színházakban kezdte, ezt a vonalat felnőttként is képviselte. A Dear Evan Hansen Broadway musicalben nyújtott alakításáért Tony-t, Emmy-t és Grammy-díjat is kapott. Olyan filmekben szerepelt, mint a Pitch Perfect sorozat, a Ricki and the Flash és a Run This Town. A The Politician sorozatban

Benjamin Schiff Platt 1993-ban született, színész, énekes és dalszerző. Pályafutását zenés színházakban kezdte, ezt a vonalat felnőttként is képviselte. A Dear Evan Hansen Broadway musicalben nyújtott alakításáért Tony-t, Emmy-t és Grammy-díjat is kapott.

Olyan filmekben szerepelt, mint a Pitch Perfect sorozat, a Ricki and the Flash és a Run This Town. A The Politician sorozatban bravúrosat alakított, ezért Golden Globe-díjra jelölték.

2017-ben a Time listájára is felkerült, ami a világ legbefolyásosabb embereit vette sorra. 2019-ben adtak ki debütáló stúdióalbumát, a Sing to Me Instead-et, 2021-ben pedig a Reverie című lemezzel örvendeztette meg rajongóit.

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot