Hauser

Pop rock

Hauser, vagyis Stjepan Hauser horvát csellista, aki a 2Cellos alapító tagja. A zenész családból származó tehetség már egész fiatalon belecseppent a zene világába, a dallamok szeretetében nevelkedett. Tanulmányait Fiumében, Londonban és Manchesterben folytatta, olyan neves művészektől tanult, mint Natalia Pavlutszkaja és Bernard Grennhouse. Barátjával, Luka Šulićcsal alapította meg a 2Cellos duót 2011-ben. Céljuk az volt,

Hauser, vagyis Stjepan Hauser horvát csellista, aki a 2Cellos alapító tagja. A zenész családból származó tehetség már egész fiatalon belecseppent a zene világába, a dallamok szeretetében nevelkedett. Tanulmányait Fiumében, Londonban és Manchesterben folytatta, olyan neves művészektől tanult, mint Natalia Pavlutszkaja és Bernard Grennhouse.

Barátjával, Luka Šulićcsal alapította meg a 2Cellos duót 2011-ben. Céljuk az volt, hogy kortárs zenészek műveit ültessék át a cselló világában. Michael Jackson Smooth Criminal adaptációja annyira jól sikerült, hogy sir Elton John világturnéra invitálta a párost.

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot