Londonbeat

Pop

A Londonbeat egyangol dance-pop együttes, amely az 1990-es évek elején számos pop- és dance-slágert adott ki. A zenekar tagjai az amerikai Jimmy Helms, aki az Egyesült Királyságban szólókarrierjéről is ismertté vált.A Trinidadból származó Jimmy Chambers és Charles Pierre. A korábbi tagok közé tartozik a multiinstrumentalista Willy M, George Chandler illetve Marc Goldschmitz később a Leash

A Londonbeat egyangol dance-pop együttes, amely az 1990-es évek elején számos pop- és dance-slágert adott ki. A zenekar tagjai az amerikai Jimmy Helms, aki az Egyesült Királyságban szólókarrierjéről is ismertté vált.A Trinidadból származó Jimmy Chambers és Charles Pierre. A korábbi tagok közé tartozik a multiinstrumentalista Willy M, George Chandler illetve Marc Goldschmitz később a Leash együttes tagja és Myles Kayne.
A Londonbeat története Hollandiában kezdődött, ahol a “There’s a Beat Going On” a top 10-be került, majd a “9 A.M (The Comfort Zone)”, amely később kisebb sikert aratott az Egyesült Királyságban. Leginkább az “I’ve Been Thinking About You” című dalukról ismertek, amely 1991-ben a Billboard Hot 100 és a Hot Dance Music/Club Play listák első helyére került.

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot