Michael Bublé

jazz Pop lounge

Michael Bublé korunk egyik meghatározó zenei személyisége, aki egy vancouveri halászcsaládból származik. 2003-as lemeze, ami saját nevét viselte, hatalmas siker aratott, bekerült a TOP 10-es listákra az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában és az Egyesült Királyságban is. Második nagylemeze az IT’s Time még az előzőt is felülmúlta, a Billborad Jazz listáját 80 hétig vezette. Erről az

Michael Bublé korunk egyik meghatározó zenei személyisége, aki egy vancouveri halászcsaládból származik. 2003-as lemeze, ami saját nevét viselte, hatalmas siker aratott, bekerült a TOP 10-es listákra az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában és az Egyesült Királyságban is.

Második nagylemeze az IT’s Time még az előzőt is felülmúlta, a Billborad Jazz listáját 80 hétig vezette. Erről az albumról a legismertebb száma a Home, amit Amy Foster-Gillies és Alan Chang közreműködésével írt.

Ötször jelölték Grammy-díjra, ebből kettőt meg is kapott, nyolcszor Juno Awards-ra, csak 2006-ban 5 jelölést kapott, amiből 4 díjat meg is szerzett.

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot