Iratkozz fel hírlevelünkre

A Concert Europe exkluzív kínálatában

The Commodores

Funk

Known for such hits as “Just to Be Close to You,” “Easy,” “Brickhouse,” to name a few, the Commodores were one of the top bands during their long tenure at Motown. The group is credited with seven number one songs and a host of other top ten numbers on the Billboard charts.

Bővebben

Inner Circle

Reggae

Az Inner Circle vagy The Inner Circle Band vagy The Bad Boys of Reggae, több néven is ismert formáció egy jamaikai reggae együttes, amely 1968-ban alakult Kingstonban. A zenekar először a The Chosen Few-val együtt zenélt, majd az 1970-es évek elején csatlakoztak a sikeres szólóelőadóhoz, Jacob Millerhez. A zenekarnak ez a korszaka Miller 1980-as autóbalesetben

Bővebben

Tango In Red Major

Showact

Gustavo Russo, the well-known dancer and choreographer is back again, presenting his new show Tango in Red Major.

Bővebben

Royal Moscow Ballet

Showact

“The Royal Moscow Ballet” was founded in 1997 as the choreography of the day demanded new repertoires.

Bővebben

Boney M. Experience

Disco

A Boney M. egy euro-karibi vokál együttes volt, amelyet Frank Farian német lemezproducer, az együttes fő dalszerzője hozott létre. Az eredetileg nyugat-németországi székhelyű együttes hivatalos felállásának négy eredeti tagja a jamaicai Liz Mitchell és Marcia Barrett, a montserrati Maizie Williams és az arubai Bobby Farrell volt. Az együttes 1976-ban alakult, és az 1970-es évek végének

Bővebben

AL McKay´s Earth Wind & Fire Experience

Funk

Built around legendary Earth Wind & Fire guitarist, Al McKay, and a group of top Los Angeles studio and road musicians is the aptly named “AL McKay´s Earth Wind & Fire Experience “.

Bővebben

Coshiva

Singer & Songwriter

COSHIVA is an extraordinary name for an extraordinary artist.The Salzburg born singer-songwriter began playing piano aged six and has fascinated growing audiences since with her positive vibes and uplifting music.

Bővebben

Sofa Surfers

EDM

Coming soon…

Bővebben

KC & The Sunshine Band

R & B

KC & The Sunshine Band are still as widely popular today as they were when they first danced into the music scene.

Bővebben

Eurythmics

alternatív pop-rock new wave szintipop

Az angol Eurythmics zenekart 1980-ban alapította Annie Lennox skót énekesnő és zeneszerző, illetve David A. Stewart angol zeneszerző. A new wave együttes szárnypróbálgatásait Londonban kezdte meg. Első igazán nagy sikert hozó lemezüket 1983-ban adták ki, ez volt a Sweet Dreams, ami méltán vívta ki helyét az 1001 lemez, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz című könyvben.

Bővebben